Hoe werkt deelname aan het concours?

Op deze pagina maken wij jou/u stapsgewijs duidelijk hoe het concours verloopt en wat er wordt verwacht van de deelnemers.

1.
Vul het inschrijfformulier op de website in en verstuur dit digitaal naar de organisatie. Wij zullen een ontvangstbevestiging sturen en je vragen om een muziekfragment in te sturen voor de sluitingsdatum. Eveneens ontvang je digitaal een factuur voor de deelnamekosten. De deelnamekosten zijn € 25,00 per persoon. 

2.
Alle muziekfragmenten worden na de sluitingsdatum door de jury beoordeeld. 12 deelnemers gaan op basis van het hoogste puntenaantal door naar de volgende ronde. Deelnemers die niet meegaan naar de volgende ronde worden via de mail hiervan op de hoogte gebracht.

3.
De 12 deelnemers die doorgaan naar de volgende ronde worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld. Van deze deelnemers wordt verwacht dat ze de jury tenminste vijf muziekstukken kunnen voorleggen. De deelnemers mogen zelf aangeven welk muziekstuk hij/zij tijdens de 8e finale wil laten horen.

4.
De finale is openbaar en wordt gefilmd door de Reformatorische Omroep. Het is de bedoeling om van de rest van het concours een serie uitzendingen te maken. Tijdens de finalerondes zullen er optredens zijn van diverse musici.

5.
Op basis van het puntenaantal dat door de jury wordt toegekend, gaan er acht deelnemers mee naar de kwart finale. De jury zal een keus maken uit de reeds eerder opgegeven muziekstukken.

6.
Vier deelnemers blijven er over die in de halve finale hun muzikaal talent mogen tonen. De jury zal er zeker op letten of de verbeterpunten die eerder aangegeven zijn, door de finalisten worden opgepakt. Nog steeds wordt er door de jury een keus gemaakt uit de muziek die reeds eerder aangeleverd is.

7.
De finale vindt plaats tussen twee personen die de halve finale op basis van het hoogste puntenaantal hebben gewonnen.

8.
De winnaar van het concours ontvangt een geldbedrag van € 500.00. De voorwaarden die hieraan zijn verbonden kunt u lezen in het reglement van deelname.NPC Concours


Download de flyer

Tweets @npconcours Volg ons op Twitter


NPC-concours
t.a.v. Juryvoorzitter Joost van Belzen
Karekietstraat 2
4209 BP Schelluinen
tel 0183-785407
e-mail: info@joostvanbelzen.nl
Realisatie: Quatro media Sitemap |  © Nederlands Première Concours 2019 |